SKIR

Branding

Enrera

Projecte integral:
Naming, disseny de marca, web de venda online, campanya de Google Ads, xarxes socials.

PLANTEJAMENT
INICIAL
En aquest gran projecte integral, el nostre client ens explica un negoci innovador: els amants de l'esquí podràn veure com li reparen els seus esquís en un servei contractat online en el que et venen a recollir el material i te'l tornen a casa amb uns acabats, materials usats i preus molt competitius. Necessita un naming i un disseny de marca des de zero, per ajudar a transmetre aquests valors.
 
CONCEPTE
I IDEES
A més de crear el logotip per aquesta nova marca, caldrà una botiga online, material en paper divers (targetes, flyers, pegatines, etc.) a més de suport en promoció a través de xarxes i una campanya de SEM a Google Adwords. Plantejat això, fem un estudi per trobar un nom curt i fàcil de recordar. Acabem amb la contracció de ESQUI + REPARACIÓ = SKIR. Registrem la marca i comencem a desenvolupar-ne el grafisme, fent un estudi dels tipus de marques dels fabricants, veien que es porten els colors estridents (acabem amb el taronja) i les tipografies black.
 
PROCÉS
CREATIU
Durant el procés, tot i les dificultats en trobar un tret característic a la marca que va acabar derivant en una R amb personalitat pròpia, acabem desenvolupant totes les aplicacions gràfiques fàcilment. A més, com a extra, aquest video que vam crear amb ilustracions pròpies per explicar com funciona el procés SKIR.
 

 
 
 

SKIR
SKIR
SKIR