×

Escriu-nos!


WEB

WEB

Disposar d’una finestra a internet és indispensable en un món tan digitalitzat. Poder presentar de manera correcta la vostra informació (i que aparegui correctament posicionada) es bàsic per generar-se una bona reputació digital.
 
Podem dotar les nostres webs amb qualsevol tecnologia que necessiteu, sobre la base d’un bon responsive design (que la web sigui correctament visible des de dispositius mòbils i tauletes, que ja representen més del 50% del trànsit de dades mundial, és clau) i passant per un correcte disseny de menús, facilitant al client en tot moment les dades més importants.
 
Un cop publicada (i si s’escau, traduïda en els idiomes que vulgueu) podem generar trànsit mitjançant promocions via emai-màrqueting o xarxes socials i aconseguir un bon posicionament orgànic. Si la competència és ferotge, l’assessorament en Google Adwords serà l’última part d’aquest plat.
 

Què oferim?


WEB BÀSICA

WEB GESTIONABLE

BOTIGA ONLINE

SEO

SEM

MARKETING

MARKETING

La repercussió social ha arribat a un nivell impensable fa uns pocs anys. La democratització de les xarxes socials digitals ha suposat una revolució en l’àmbit de màrqueting digital i agències com la nostra ens hem especialitzat en analitzar i potenciar aquestes vies de comunicació per treure’n profit per als negocis que confien en nosaltres.
 
Ens hem de plantejar la presència a les xarxes com tenir un lloc de venda ambulant en el mercat més concorregut del món: hem d’aprendre quins reclams ens ajudaran a captar l’atenció i també a defensar-nos de les crítiques més ferotges, tot això cuidant la imatge i la uniformitat que aportarà el nostre departament de disseny gràfic. Concursos i promocions ens ajudaran a crear una base de seguidors prou important com per a posteriori aprofitar aquest grup de gent com a potencials clients i fer que nous productes o novetats sobre el vostre negoci es propaguin ràpidament (i viralment si és possible!).
 
Un altre dels plats principals en què es basa tota experiència a Piqture és la creació d’un banc d’imatges i vídeos que nodriran de material a totes les altres parts de la vostra empresa. Les fotografies i els vídeos són la manera més ràpida d’ensenyar a futurs clients les bondats dels vostres establiments; també són un referent visual dels serveis que oferiu i el vehicle en què es basaran futurs projectes com poden ser les pàgines web o les xarxes socials.
 
Gràcies a l’equip fotogràfic del qual disposem ens podem encarregar de qualsevol projecte. Afrontem cada projecte de manera única i respectant el vostre estil.
 

Què oferim?


CONSULTORIA

XARXES SOCIALS

PUBLICITAT ONLINE I OFFLINE

VIDEO

FOTOGRAFIA

DESIGN

DESIGN

Per construir una marca fa falta una barreja perfecta d’ingredients. Conèixer-los i fer proves amb mesura i consciència de les propietats i atributs que tenen és la base que us proporcionem des de Piqture per així construir una marca amb una base sòlida, ben cuinada.
Posem damunt el taulell les vostres idees i les analitzem, les fem a trossos, les cuinem de diverses maneres per trobar-ne el punt òptim i les servim en forma de plat exquisit.
 
Quan parlem de branding no parlem només de dissenyar un logotip o trobar un nom atractiu: generar idees concretes i positives al seu voltant mitjançant els colors, les formes i elements clau; associar a aquestes formes estats d’ànim, inclús olors i sabors; en definitiva, construir una identitat corporativa que us ajudi a ser la millor versió de vosaltres mateixos.
 

Un cop el procés de creació de la marca ha sortit del forn, toca una part tan important com normalment menys cuidada. De res serveix tenir un logotip i uns colors corporatius si després no s’apliquen de la mateixa manera en qualsevol element del vostre negoci.
Ens encarreguem de donar sentit gràfic a tot el que rodeja la marca i que es indispensable pel dia a dia del vostre negoci: des dels mantells en els quals mengen els vostres clients fins als flyers promocionals o als vinils exteriors.
 
En la continuïtat visual es basa l’èxit del brand engagement: bombardejar el vostre client amb tot d’elements de la vostra marca l’acabarà assimilant i la identificarà més fàcilment, inclús inconscientment. Si hi ha un bon treball de branding previ, podrem fer-li associar els valors del vostre negoci amb més facilitat.
 

Què oferim?


DISSENY

BRANDING

PACKAGING

PAPERERIA

ROBA LABORAL