Un estiu molt mogut

Enrera
19 novembre, 2018

L'autor@ del post

Oriol Piqué

oriol@piqture.catDoncs si! Un estiu mot mogut ens ha portat una tardor plena de projectes, i com sempre hem donat prioritat als nostres clients que a nosaltres (no és cap excusa!). Us faig cinc cèntims d’alguns dels projectes amb els que hem treballat i en els pròxims dies penjarem més projectes acabats amb èxit a l’apartat corresponent!

 

Vam acabar l’estiu amb un parell de projectes nous, com van ser la renovació del web de Impersegre, en el qual ara hi començarem una forta campanya de SEM, per impulsar-ne les ventes. També vam reviure la nostra antiga branca d’imatge aèrees (Drone it!) potenciant i evolucionant la marca gràcies al Jonatan i els seus companys. Podeu veure’n resultats molt aviat!

 

Un nou restaurant del Pirineu s’uneix a la nostra cartera de clients satisfets, La Braseria Les Falles, un nou restaurant de cuina quilòmetre zero ubicat a La Pobla de Segur. En breu també en penjarem tot el procés gràfic!

 

Altres clients ens han acabat portant al desenvolupament de dos Webapps per a tauletes, una pàgina web del Museu de l’Estació de la Pobla, que en breu veurà la llum i també un projecte integral del qual estem molt orgullosos, SKIR, del qual també aviat en penjarem tot el procés tant de branding com totes les aplicacions al voltant d’aquesta StartUp tant novedosa.

 

També vam assistir al Blanc Festival, de la mà dels amics d’Impressus. Una bona experiència que ens va servir per agafar idees que ja hem aplicat i ens han donat resultats, també en breu sabreu on!