SOLID CLT

Web

Enrera

Disseny de logotip i identitat visual, disseny web, gravació i edició de video, campanya de Google Ads.

PLANTEJAMENT
INICIAL
El client ens planteja la creació d’una nova pàgina web per a un dels seus productes estrella, en aquest cas el CLT, un tipus de fabricació de panel de fusta. Ens demana una web visualment atractiva i que destaquin per sobre de tot les fotografies dels projectes. El client ens dona llibertat creativa, per tant ens allunyarem una mica dels estàndards en quant a distribució de la informació.
 
CONCEPTE
I IDEES
Per a les idees inicials generades pel nostre equip creatiu, es planteja una web onepage, tot i això es descarta per la gran quantitat de fotografies que es podrien arribar a acumular, afectant al rendiment de la pàgina. Tot això no ens allunyem del concepte i creem una pàgina fullwidth, maquetada per donar igual d’importància al fons que al contingut
 
PROCÉS
CREATIU
La realització d’aquest projecte es basa en un gestor de continguts que serà l’esquelet d’aquesta pàgina. Amb l’ajuda de javascript es construeix una pàgina que aprofita al màxim l’amplada del navegador, fent-la espectacular sobretot en monitors grans. Farcim la web amb gifs personalitzats (sobretot el de la pàgina inicial, ensenyant les capes del CLT) a més d’una zona de projectes que és una clara aposta per la filosofia plantejada.
 

 
 
 

SOLID CLT
SOLID CLT
SOLID CLT