El Kit Digital o Com aconseguir que una agència especialitzada en màrqueting et creï la pàgina web i et gestioni les xarxes socials de manera gratuïta.

Ens hem llegit tota la lletra petita perquè tu no ho hagis de fer. Guaita!

Accessos ràpids: Què és el Kit Digital? | Quins serveis es subvencionen? | Jo també puc accedir al Kit Digital? | Quins requisits he de complir per accedir al Kit? | Com sol·licito el meu bo digital? | Amb què et podem ajudar a piqture? | Fins quan em puc inscriure?


Què és el Kit Digital?

El Kit Digital és un programa del Govern d’Espanya que ofereix ajudes econòmiques (€€€) per a impulsar la transformació digital de les pimes i els autònoms que volen veure els seus negocis créixer i triomfar online. Aquestes ajudes s’anomenen “bo digital” i són una subvenció directa per la implementació d’una o diverses solucions de digitalització disponibles, segons el que la teva empresa més necessiti. 

És a dir, que el Govern subvencionarà la teva inversió en màrqueting, comunicació, gestió de processos, etc. per ajudar-te a fer el salt al món digital i aconseguir així més visibilitat, més vendes o més eficiència interna. 


Quins serveis es subvencionen?


Jo també puc accedir al Kit Digital?

Pots beneficiar-te d’aquesta ajuda si ets empresari d’una petita empresa (entre 10 i 50 treballadors), una microempresa (fins a 10 treballadors) o si ets autònom, amb domicili fiscal a Espanya, independentment del sector econòmic al qual pertany la teva empresa.


Quins requisits he de complir per a accedir al Kit?

Per a poder accedir a l’ajuda has de:


Quina és la quantia a la qual puc accedir?

La quantia total de les subvencions és de 500.000.000 €, que es destinaran a aproximadament 1 milió d’empreses. L’import màxim d’ajuda per beneficiari serà de 12.000 €, que tu pots repartir entre els diversos serveis que necessita la teva empresa.


Com sol·licito el meu bo digital?

Per sol·licitar el bo digital dirigeix-te a la web de Acelera Pyme (amb enllaç a https://acelerapyme.gob.es/kit-digital ). T’has d’inscriure a la seva plataforma i completar el test de diagnòstic digital del teu negoci (no et preocupis, només trigaràs uns 10 minuts). Consulta la informació disponible sobre les solucions de digitalització subvencionades i accedeix al tràmit de sol·licitud. Una vegada atorgat el bo digital, posa’t en contacte amb nosaltres (o l’agent digitalitzador que has escollit) i ja podem començar a posar en marxa el projecte de la teva web i les teves xarxes.

La subvenció concedida es podrà cobrar només quan es pugui justificar amb la contractació de la solució de digitalització d’entre les disponibles en el Catàleg de Solucions de Digitalització del Programa (és a dir, quan tinguis el contracte amb el teu agent digitalitzador). 


Amb què et podem ajudar a piqture?

A piqture som els agents digitalitzadors que t’ajuden amb:

  • Pàgina web i presència a Internet
    • Creem la pàgina web per al teu negoci amb disseny gràfic personalitzat i disseny web apte per tots els dispositius i resolucions, assegurant-nos a demés que estigui preparada per al SEO orgànic. El nostre objectiu és crear la pàgina web que transmet el valor que oferiu com a empresa. A partir de 1299€ IVA no inclòs.
  • Comerç electrònic
    • Una pàgina web construïda específicament per la venda de productes, serveis o subscripcions a través de e-commerce o botiga en línia, que a més d’assegurar un funcionament intern eficaç i àgil de tot el procés de venda, condueix als clients a la compra utilitzant el màrqueting, el disseny gràfic i el disseny web estratègics. A partir de 1699€ IVA no inclòs.
  • Gestió de xarxes socials
    • Gestionem integralment les teves xarxes, perquè aquest canal t’aporti clients i visibilitat sense que tu t’hagis de preocupar per res. Fem la planificació estratègica i gestionem i publiquem continguts setmanalment, amb optimització continua i interacció constant amb la teva comunitat. A partir de 299€/mes IVA no inclòs.


Fins quan m’hi puc inscriure?

Només tens fins al 15 de setembre del 2022 per fer la sol·licitud.


Necessito més informació.

Entra aquí per consultar totes les bases de la subvenció del Kit Digital.

Aprofita aquesta oportunitat per escalar el teu negoci. Vols saber més sobre com et podem ajudar? Parlem-ne!