Hotel Pessets

Carta de Restaurant

Enrera

Disseny de paperería.

PLANTEJAMENT
INICIAL
Hotel Pessets & Spa, situat al cor del Pallars Sobirà, és un hotel amb molt d'encant al Pirineu català. Ofereixen una estada tranquil•la on poder relaxar-te. És per aquest motiu que l'oferta gastronòmica no es pot quedar enrere. Ens proposen fer una carta nova pel seu restaurant. Diferent i elegant.
 
CONCEPTE
I IDEES
La nostra proposta és oferir al client una carta elegant però alhora pràctica pel seu dia a dia. Que pugui modificar-la en cas d'urgència. El material ha de ser sofert, ja que són materials que s’utilitzaran diàriament. Amb aquests requeriments, ens posem en marxa amb el disseny!
 
PROCÉS
CREATIU
Li oferim una carta en forma de carpeta amb un efecte de profunditat a la portada. La il•lustració del davant aporta aquest aspecte de qualitat i senzillesa al mateix temps. La solapa interior subjecta la carta, que en cas que l'Hotel Pessets vulgui canviar, només ha de canviar el full intern per un altre. Els materials són especials per ús diari i resistents a l'aigua, en cas que caigui una mica de líquid, les cartes seguiran perfectes.
 

 
 
 

Hotel Pessets
Hotel Pessets
Hotel Pessets