Gmail i el nou disseny

Enrera
8 juny, 2018

L'autor@ del post

Oriol Piqué

oriol@piqture.catFinalment Google ja ha anunciat que anirà retirant gradualment l’antic disseny de Gmail fins a fer-lo desaparèixer del tot a partir del setembre d’aquest mateix any.

 

Si sou dels que encara us heu resistit al canvi, feu-vos a la idea d’anar utilitzant el nou format. Ara amb una paleta de colors més clara, més informació prèvia abans d’entrar al correu, botons flotants , millor sincronització amb fotos, noves animacions, tipografia canviada… la llista de canvis és llarga!

 

En general són canvis que van relacionats amb la productivitat i també amb el tema de la privacitat y seguretat amb el nou mode “confidencial”.

 

Encara queden alguns canvis per arribar, però en trobem un que volem comentar en especial, el mode “sense connexió”, per poder treballar en qualsevol circumstància.

No es tracta només d’una eina que ens permet mantenir els correus emmagatzemats, sinó que també podrem utilitzar l’aplicació de correu sense cap limitació (excepte enviar o rebre) podrem deixar correus escrits i enviar-los, encara que es guardaran a la safata fins que l’equip es connecti a internet per fer aquest enviament efectiu.

 

 

I tu? Què en penses d’aquests canvis?