Braseria Les Falles

Enrera

Projecte integral:
Disseny de logo i identitat visual, disseny de menús autogestionables, pàgina web i xarxes socials.

PLANTEJAMENT
INICIAL
El client ens contacta perquè està fent la reforma d'un restaurant per obrir-lo de nou amb un nou concepte: cuina a la brasa amb producte de proximitat (Pallars Jussà). Com a premises, vol que les Falles i tot el relacionat amb aquesta festivitat de La Pobla de Segur sigui el fil conductor de la marca.
 
CONCEPTE
I IDEES
Braseria Les Falles acaba essent l'opció escollida pel client, i a partir d'aquí nosaltres comencem a treballar amb la imatge. Ens inspirem en el foc, en la passió que genera, tant la festa que envolta les falles com el menjar que acompanya qualsevol gran celebració, i sobretot, el bon producte, clau en la simplicitat de la brasa, on el producte es veu potenciat pel foc.
 
PROCÉS
CREATIU
A partir de les flames i el vermell intens del foc, es desenvolupa una marca bicolor, complexa en formes però simple en aplicació. Juntament a aquest logo, unes aplicacions gràfiques jugant amb el color blau del riu, la Noguera Pallaresa i tot d'estris i artilugis relacionats amb el foc, la brasa, la cuina i la gastronomia en general.
 

 
 
 

Braseria Les Falles
Braseria Les Falles
Braseria Les Falles