Benvingut, Instagram TV!

Enrera
22 juny, 2018

L'autor@ del post

Oriol Piqué

oriol@piqture.catEl de la foto és en Kevin Systrom, cofundador d’Instagram (fa només  8 anys) en una foto feta el dia 20 de juny de 2018, on, a part d’anunciar que Instagram de més de 1000 milions d’usuaris mensuals actius,  va presentar una nova app IGTV (Instagram TV).

Què té d’interessant aquesta app?

Principalment dos punts: el primer, és que es una app de consum de video (i només video) generat per usuaris. La particularitat i que la diferencia de Youtube, és que el format és si o si vertical. Això per als creadors de continguts com nosaltres, ens obre possibilitats que ja anàvem provant quan es van introduir les històries a l’app principal d’Instagram. El segon punt i més important, i que justifica que sigui una app independent de la original, és que els creadors podran monetitzar els vídeos, és a dir, els anuncis també tindràn el seu lloc dins d’aquesta nova aplicació i permetrà veure recompensat econòmicament el fet de produïr vídeos.

 

Nosaltres, que ens agrada estar a l’última, ja tenim activat el nou canal de Piqture, amb una presentació i tot! La nostra intenció és penjar coses del dia a dia a l’empresa i que els nostres seguidors puguin veure com ens movem a Piqture!

 

Baixa’t l’app (iOSAndroid) si no la tens ja i comença a consumir vídeos en vertical, una de les tendències a l’alça dels últims temps!