2020, un any rodó!

Enrera
7 gener, 2020

L'autor@ del post

Oriol Piqué

oriol@piqture.cat



Bon any nou a tots! Hem començat el 2020 amb varis projectes entre mans: Una empresa de nova creació que necessita els nostres serveis per a la creació de la marca, canvis de productes en pàgines web per començar a preparar-se per a la primavera (Tot i que amb la boira actual de Lleida, i després de 15 dies sense veure el sol, ens costa, la veritat), a més de les últimes entregues de calendaris per l’any que comencem.

 

També tenim per endavant dos projectes web molt il·lusionants, que segur veureu a la nostra secció de projectes en unes setmanes.

 

Ens hem proposat revitalitzar la nostra web pujant novetats més regularment si la feina del dia a dia ens ho permet i ben aviat estrenarem una secció amb les coses que ens agrada fer fora de la feina (la creativitat et pot enganxar en qualsevol lloc!) per a que us serveixi d’inspiració pels vostres projectes i finalment, l’anunci de l’estrena de la nova eina de comunicació amb els clients, piqture.check programada per tal de facilitar la recepció i aprovació de pressupostos, dissenys, etc. i de la qual n’estem molt orgullosos!

 

La il·lustració de portada és de l’Estefania, és una crack amb les aquarel·les!

 

Feliç any 2020 a tots!